نحوه پخت برنج با تکنیک جدید

مطمئنا اگر نسبت به خرید عمده برنج اقدام کرده باشید ، روی کیسه و بسته بندی چیزی به عنوان دستور پخت درج نشده است، پس برای آگاهی از تکنیک های پخت برنج با ما همراه باشید.

اول و مهمتر از همه: همیشه برنج را قبل از پختن بشویید

مهم نیست که چگونه برنج خود را می پزید (یا کدام نوع را درست می کنید)، مهم است که آن دانه ها را بشویید. انجام این کار نشاسته اضافی را از بین می برد. نشاسته که روی برنج باقی می ماند، نتایج نامطلوب و صمغی ایجاد می کند. برخی از دستور العمل ها به شما می گوید که برنج را در یک کاسه قرار دهید و آب آن را چندین بار عوض کنید، اما ما فکر می کنیم ساده ترین روش این است که آن را در یک صافی مشبک آبکشی کنید. دانه ها را در حالی که آب روی آن ها می ریزید با دست هم بزنید تا به طور یکنواخت آبگیری شوند. وقتی آب شفاف شد، آبکشی تمام شده است. آیا در تشخیص واضح بودن یا نبودن آن مشکل دارید؟ یک کاسه شفاف زیر آب تخلیه برنج قرار دهید، اجازه دهید حباب‌های آن ته نشین شود و سپس نگاهی بیندازید.

برشته کردن برنج را در نظر بگیرید

این مرحله ضروری نیست. اما اگر وقت داشته باشید، طعم طبیعی برنج را افزایش می دهد. به سادگی یک قاشق چای خوری کره یا روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​در قابلمه ای که قرار است برنج را در آن بپزید گرم کنید. برنج را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا بوی مغزی به مشام برسد – کمی شبیه پاپ کورن. اگر برنج سفید را برشته می‌کنید، می‌بینید که رنگ آن برنزه می‌شود.

طعم دادن به آب را فراموش نکنید

اضافه کردن مقدار زیادی نمک به آب پخت و پز کمک زیادی به متعادل کردن طعم برنج تمام شده شما می کند. اگر بعد از پخت برنج را فراموش کرده و مزه دار کنید، متوجه طعم ناخوشایند نمک خواهید شد.

پخت برنج به روش کلاسیک

وقتی به درست کردن برنج فکر می کنید، این تکنیکی است که احتمالاً به ذهنتان خطور می کند زیرا کلاسیک ترین است. با بهترین برنج ایرانی دانه بلند معمولی فوق العاده عمل می کند. اگر با چیزی مانند برنج دانه کوتاه روبرو هستید، همیشه می‌توانید دستورالعمل‌های بسته را برای نحوه تطبیق این تکنیک با انواع مختلف بررسی کنید.