ساده ترین روش پخت برنج قهوه ای دم کشیده

بهترین روش پخت برنج قهوه ای بستگی به نوع برنج قهوه ای شما دارد. چالش پخت برنج قهوه‌ای این است که پوسته سخت‌تری نسبت به برنج سفید دارد، زیرا لایه‌ای سبوس مغذی است که در طول آسیاب کردن باقی می‌ماند. بنابراین در اغلب موارد، دستور العمل ها شما را به مسیری سوق می دهند که یا سطوح خمیری بیش از حد پخته شده با داخل پخته شده باشد، یا سطح ممکن است عالی باشد اما داخل آن هنوز سفت است. برنج قهوه ای درواقع همان برنج ایرانی یا برنج شمال است که یک لایه از پوسته برنج آن کنده نشده است.

طرز پخت برنج قهوه ای

روش جوشاندن و آبکشی درست مانند پختن ماکارونی است – با یک تفاوت بسیار مهم: استراحت. وقتی برنج آبکش شد، متوجه خواهید شد که دانه ها به طرز ناخوشایندی خیس شده اند. وقتی آن را به قابلمه برگردانید و به مدت 10 دقیقه در آن را ببندید، دانه ها آب اضافی را جذب کرده و به حالت کرکی تبدیل می شوند!

مدت زمان جوش خوردن برنج قهوه ای :

30 دقیقه – برنج قهوه ای دانه متوسط ​​و دانه بلند

12-14 دقیقه – برنج قهوه ای باسماتی

یک مرحله کلیدی بسیاری از دستور العمل ها اشتباه می شوند

مراقب باشید وقتی برنج را آبکش می‌کنید، آب اضافی را به خوبی تکان دهید و هر قطره آب را از قابلمه بیرون بریزید تا با حرارت باقیمانده، بخار خشک شود. اگر وقتی برنج را دوباره داخل قابلمه می‌کنید، مقداری آب روی پایه قابلمه باقی بماند، برنج آن آب را جذب کرده و در نهایت پف کرده است.

همچنین در زمانی که برنج در حال استراحت است، قابلمه را مجدداً روی اجاق خاموش قرار دهید. این مقدار کمی از گرمای باقیمانده به برنج کمک می‌کند تا با بخار خشک شود.

مرحله کلیدی در پخت برنج قهوه ای : جوشاندن آب

استفاده از آب جوش و نه آب سرد برای روش پخت مهم است. در غیر این صورت 15 دقیقه یا بیشتر طول می کشد تا آب به اندازه کافی گرم شود تا شروع به پختن برنج شود که در طی آن برنج فقط در آب گرم ریزش می کند و نفخ می کند و در نتیجه برنج نرم می شود.